• Sälj din bostad medEGET HEM

  Din lokala kvalitetsmäklare i Tyresö sedan 1993.

 • Sälj din bostad medEget Hem

  Din lokala kvalitetsmäklare i Tyresö sedan 1993.

EGET HEM – DIN LOKALA MÄKLARE

Eget Hem har varit verksamma som mäklare i Tyresö sedan 1993. Den långa erfarenheten har gett oss en väl beprövad försäljningsprocess. När du ska sälja din bostad så ger det dig en extra trygghet i att veta att vi har all den kunskap och expertis som krävs för att få till en lyckad bostadsaffär. Med över 4000 lyckade försäljningar bakom oss så vet vi vad vi gör!

Är du i ett läge där du vill sälja, börja med att kontakta oss för ett första möte och en kostnadsfri värdering. Vi vill ge dig bästa möjliga resultat och kommer därför att skräddarsy försäljningen efter vad vi gemensamt kommer fram till vid vårt första möte.

Du lämnar dina önskemål och vi lämnar input och förslag som är förenat med vår gedigna erfarenhet. Tillsammans sätter vi upp ett mål och vi kommer att göra allt för att det ska bli en lyckad försäljning av ditt hem.

DU FÅR HELA VÅRT ENGAGEMANG NÄR VI SKA SÄLJA DIN BOSTAD
Eget Hem har ett signum och det är att erbjuda en mäklartjänst av hög kvalitet till en rimlig kostnad. Du kan räkna med att vi lägger stort engagemang och mycket tid på just din försäljning. Vi finns tillgängliga för dig när du behöver oss. Vi  jobbar på ett arbetssätt fullt av flexibilitet och glädje.

DYNAMISK MARKNADSFÖRING GÖR SKILLNAD
Det finns inga snabba genvägar om man vill få ut så mycket som möjligt för sin bostad i en marknad med ständigt ökande konkurrens. För att skapa en lyckad affär krävs tid, noggrannhet och engagemang – och inte minst aktiv marknadsföring. Vi hjälper säljare och köpare att hitta varandra.

Det handlar om att göra många uppmärksamma på att just din unika bostad är till salu, men också om att rikta sig till rätt målgrupp. Med vår aktiva och skräddarsydda marknadsföring når vi alla de människor som söker bostäder i vårt område. Som de lokala mäklare som vi är, så får du en stor fördel av att vi kan området och har varit verksamma här under en lång tid.

Vi använder oss också av vårt eget omfattande och ständigt uppdaterade spekulantregister, fullt av människor som drömmer om att flytta till just ditt område.

Vi strävar alltid efter att göra marknadsföringen av våra kunders bostäder till något utöver det vanliga, något som sticker ut och inte försvinner i mängden. För att åstadkomma detta arbetar vi med en grafiska designers som lägger stor vikt vid högkvalitativt bildmaterial. I våra händer blir din bostad ännu mer inspirerande och intressant!

DAGS FÖR VISNING!
Tiden fram till dagarna för visning är ofta intensiv. Våra säljare är i allmänhet väldigt tacksamma för allt stöd och engagemang de får från oss på Eget Hem under denna ganska krävande tid.

När spekulanterna kommer på visning så tas de omedelbart om hand av oss på bästa sätt.

Att bemöta alla spekulanter på ett trevligt och positivt sätt är oerhört viktigt, och något som borde vara en självklarhet för alla mäklare. Det är det för oss!

ÖPPEN BUDGIVNING, SÅKLART
Genom att vara tydliga så skapar vi en trygghet för såväl dig som säljare som för dina spekulanter. Därför dokumenterar vi allting noggrant, för det ger en korrekt historik över alla händelser som inträffat under processens gång. På Eget Hem strävar vi efter att budgivningsprocessen ska vara så transparent som möjligt.

SAMARBETSPARTNERS
När du ska sälja bostad behövs det ibland utföras tjänster som inte ingår i våra ordinarie mäklartjänster. Till vår hjälp har vi då ett noga utvalt kontaktnät med bland annat banker, inredare, arkitekter, jurister, besiktningsmän, städfirmor, flyttfirmor och andra som vi kan rekommendera.

Vi på Eget Hem jobbar till största delen med prisvärda, lokala företag som erbjuder tjänster med hög kvalitet. Vi har byggt upp vårt kontaktnät under 20 års tid och rekommenderar enbart sådana företag som vi har erfarenhet av själva. Som vår kund får du dessutom ett bra pris när du vänder dig till någon av våra samarbetspartners.

Kontaktformulär

  Jag vill säljaJag funderar på att byta boendeJag vill ha en kostnadsfri värdering


  Tävling

  Tävling

  Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


  Klicka här för att komma till tävlingen