• KVALITET GER RESULTATFOTOGRAFERING & STYLING

    Förberedelse är nyckeln till framgång.
    Vi ger alltid vårt yttersta för att varje bostad ska presenteras på bästa möjliga vis.

  • KVALITET GER RESULTATFOTOGRAFERING & STYLING

    Förberedelse är nyckeln till framgång.
    Vi ger alltid vårt yttersta för att varje bostad ska presenteras på bästa möjliga vis.

Fotografering & Styling

På en tuff bostadsmarknad gäller det att sticka ut och visa upp ditt hem och hela dess potential. Mäklarbyrån Eget Hem har en egen fotograf för fotografering av din bostad. Vi hjälper dig till att lyfta ditt hem mot en ny nivå med en professionell fotografering.

ERFAREN FOTOGRAF
Vår fotograf tar bilder ur olika vinklar och höjder, men är sparsam med redigering för att ge spekulanterna en uppfattning som stämmer överens med verkligheten.

En fördel du får med oss som lokala mäklare är att vi kan åka ut för fotografering med kort varsel om det visar sig att förutsättningarna blir optimala. Kanske står körsbärsträdet i blom och du vill kunna visa upp det i all sin prakt?

Vi på Eget Hem lägger ner mycket tid och stort engagemang i varje enskild försäljning. Vi bidrar med bra tips på vad som kan komma att ge dig ett extra bra slutpris.

Sommaren är en bra årstid att ta bilder på, så om du planerar en försäljning kan det vara bra att utföra en fotografering under de ljusaste månaderna.

STYLING ELLER INTE?
Många nöjer sig med en storstädning och att plocka bort de mest personliga tillhörigheterna. Men det blir alltmer vanligt idag att anlita sig av en professionell stylist vid en bostadsförsäljning. Eget Hem samarbetar med erfarna stylister som ger ditt hem det lilla extra.

TRICKET MED HOMESTYLING
Att fräscha blommor gör mycket för känslan vet vi alla. Och att piffa till hemmet med färgglada frukter och tända ljus är en klassiker. Men stylisten ser ditt hem från en ny vinkel och vet vad som ger ett extra gott intryck. Det brukar alltid löna sig att använda sig av en anpassad styling vid bostadsförsäljning.

Förutom interiören så är det viktigt att fasaden och utsidan ger ett fräscht intryck. Är din bostad en villa eller radhus är även trädgården och utemiljön viktig för ett gott intryck.

VI HJÄLPER DIG MED FOTOGRAFERING & STYLING
Vår fotograf ingår i mäklarteamet men vi har flinka samarbetspartners för homestyling.

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen