• EST 1993EGET HEM

    Välkommen till din lokala kvalitetsmäklare i Tyresö.

  • EST 1993EGET HEM

    Välkommen till din lokala kvalitetsmäklare i Tyresö.

Om Oss

EGET HEM I TYRESÖ – MÄKLARE MED HÖGA AMBITIONER OCH LOKAL FÖRANKRING SEDAN 1993
Eget Hem är en fristående mäklare som grundades redan 1993 av mäklarna Kenneth Cabréus och Christer Blomberg. Målsättningen var redan från start att erbjuda en mäklartjänst av hög kvalité till ett rimligt mäklararvode.

Eget Hem ägs och drivs fortfarande av de båda verksamma delägarna och vi är idag 4 på kontoret. Vi är 3 mäklare och 1 ekonomiansvarig som alla har samma målsättning – att erbjuda dig en komplett mäklartjänst som överträffar det förväntade och ger oss 100 procent nöjda kunder.

Med hjärta och engagemang i allt vi gör så anstränger vi oss till max för att göra dig – vår kund – helt nöjd. Företaget är kreativt, snabbfotat och har mycket entreprenörsanda. Inom företaget strävar man hela tiden efter att bli ännu bättre, att snabbt anpassa sig och att komma med nya kreativa förbättringar.

PARTNERING
Företaget har sedan länge samarbeten med flera lokala företag i vårt område. Vi ser till att du får bra hjälp med allt som krävs inför en försäljning. Är det läge för homestyling så har vi en stylist för dig och behöver trädgården eller fasaden fräschas upp så har vi rätt kontakter.

VILKA VÄRDEN STÅR EGET HEM FÖR?
Eget Hem ska uppfattas som ett professionellt och trevligt företag med nyckelord som trygghet, utveckling, nytänkande, kvalitet och resultat.

Mäklarbyråns ambition är att upprätthålla sin höga kvalitet, arbeta för goda och långsiktiga förhållanden med såväl kunder som personal och partners.

KUNSKAP OM VÅRA OMRÅDEN KRÄVS VID NYANSTÄLLNING
Alla våra mäklare har en omfattande lokalkännedom. När vi nyanställer mäklare så har vi som mål att han eller hon ska bo, vara uppvuxen i, eller ha annan relevant erfarenhet av vårt geografiska område.

Den lokalkännedomen sammansatt med vår mäklarkompetens, erfarenhet, väl uppbyggda kontaktnät, kompromisslösa krav på kvalitet, tid och engagemang gör att vi kan lova att din bostadsaffär blir den bästa möjliga när du väljer att anlita oss.

VI FINNS DÄR FÖR DIG GENOM HELA PROCESSEN
När vi får uppdraget att förmedla din bostad tar vi på oss ett personligt ansvar att göra affären så lyckad som möjligt. För oss är det en självklarhet att du alltid kan få tag i din mäklare och att han eller hon finns vid din sida under varje steg i försäljningsprocessen.

FÖRDELAR MED LOKAL MÄKLARE
Lika givet är det för oss att alla spekulanter får möta den ansvarige mäklaren från oss. Närheten till våra kunder gör att vi alltid har möjlighet till extra, personliga visningar om nya spekulanter visar sitt intresse.

VIKTIGA DETALJER
I vår strävan efter att leverera en kvalitet som är över dina förväntningar så är vi noga med att detaljerna ska sitta. Framförallt vid fotograferingen då bilderna är en viktig del av den aktiva marknadsföringen.

Eftersom vårt kontor finns nära vårt verksamhetsområde så har vi alltid nära till våra kunder och har därmed inga problem med att åka tillbaka vid ett senare tillfälle och ta bilder om väder och ljusförhållanden inte är ultimata första gången.

EGET HEM FÅR MÅNGA UPPDRAG GENOM LYCKADE CASE
Många av våra förmedlingsuppdrag får vi genom tidigare kunder som rekommenderar släkt, vänner, grannar och bekanta, vilket vi givetvis är mycket stolta över. Kontakta oss gärna för referenser från några av våra många nöjda kunder.

FÖR EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR – KONTAKTA OSS
Eget Hem utgörs av ett gäng som trivs väldigt bra ihop och som alla brinner för det vi gör. Det är den allra bästa garanti som vi kan ge dig som kund, att vi lovar att göra din affär till den bästa tänkbara när du väljer att ge oss förtroendet till att sälja din bostad.

VÅRA MÄKLARE HAR SÅLT ÖVER 4 000 BOSTÄDER
Vi som jobbar på Eget Hem är ett sammansvetsat gäng med många års erfarenhet av såväl mäklarbranschen som av vårt område. Tillsammans har vi sålt över 4 000 bostäder till nöjda kunder.

VISION, AFFÄRSIDÉ OCH SLOGAN

Med en kvalitet långt utöver det förväntade och en outtröttlig strävan efter att ge sina kunder bästa möjliga resultat genom omfattande lokalkännedom, hög servicenivå och stort engagemang vill Eget Hem vara det självklara mäklarvalet – fastighetsmäklaren dina vänner rekommenderar.

Tävling

Tävling

Tävla och vinn ett gratis mäklararvode när du säljer med oss!


Klicka här för att komma till tävlingen